Intentieverklaring

Het burgerinitiatief Naobers VerglAazen is opgericht om ook in onze (buiten-)gebieden glasvezelkabel aan te laten leggen, en de inwoners de mogelijkheid te bieden hun huizen hierop aan te laten sluiten. Uw interesse is in deze fase nog steeds vrijblijvend. Zodra er een concreet aanbod ligt wordt dat door de provider aan u voorgelegd

Waarom glasvezel? Ons huidige kabelnetwerk raakt vol. Internet wordt trager door overbelasting. Dit zal de komende jaren steeds erger worde, omdat het gebruik van internet razendsnel toeneemt. Provincie en gemeente stimuleren en steunen bewonersinitiatieven om glasvezelkabel te laten aanleggen, om te voorkomen dat het buitengebied van Drenthe op sociaal, maatschappelijk en economisch vlak achter raakt.

Upload = Download. Alleen bij een glasvezel-netwerk kunt u bestanden net zo snel verzenden als binnen halen. Essentieel voor haarscherp beeldbellen op een groot scherm of het verzenden van grote bestanden.

Ultieme snelheid. Met glasvezel is een ongekende bandbreedte en snelheid mogelijk. Dit is belangrijk omdat het dataverkeer per jaar met ongeveer 40% groeit.

Klaar voor de toekomst. We willen klaar zijn voor de toekomst. Snel breedbandinternet is hierbij van groot belang. De ontwikkelingen in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en de recreatiesector vragen in toenemende mate om een goede digitale bereikbaarheid. Thuiswerken (telewerken) wordt een steeds grotere trend; gamen gebeurt steeds meer online met grote hoeveelheden data; daarom is het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot snel internet, nu en in de toekomst.

Wilt u ook sneller internet, de mogelijkheid om op totaalpakketten te abonneren voor snel en stabiel internet, telefoon en superkwaliteit televisie, en helemaal klaar zijn voor de (digitale) toekomst?
Dit alles tegen marktconforme prijzen (de echte kosten zijn nu nog niet volledig in beeld te brengen, deze zijn o.a. afhankelijk van het aantal deelnemers).

Geef uw interesse op via het intentieverklaring formulier.

 

Intentieverklaring

Glasvezel in de Zuidwesthoek van Aa en Hunze.
  • Uw ja/nee is belangrijk om de interesse goed te peilen, u zit nog nergens aan vast.
  • Voorwaarden
    Dit is alleen een intentieverklaring, geen contract, wij peilen hiermee alleen de belangstelling.